magnify
Home Sim only mobiel internet

Sim only mobiel internet

Velen kiezen er tegenwoordig voor om een nieuw abonnement af te sluiten in combinatie met de aankoop van een toestel. Op het eerste zicht kunnen we dit natuurlijk best begrijpen, want in de meeste gevallen kunt u op deze manier aardig wat geld besparen. Aan de andere kant is het wel zo dat ook een mobiel internet abonnement met sim only over verschillende voordelen kan beschikken. Daar er geen toestel bij wordt geleverd waar u een korting op ontvangt is de kans groot dat die korting (deels) wordt verrekend in de kostprijs van uw abonnement. Op deze manier kunt u dus misschien wel veel goedkoper gebruikmaken van mobiel internet dan u in eerste instantie had verwacht.

sim onlyEen mobiel internet abonnement sim only is overal wel te verkrijgen. Zowel KPN, Vodafone als T-Mobile en alle MVNO’s bieden dit aan. U doet er wel goed aan om eerst even na te gaan of de provider waarbij u het sim only abonnement wenst af te sluiten niet over een bepaalde promotie beschikt. Is dat het geval, dan kan dat er voor zorgen dat u nog goedkoper uw mobiel internet abonnement met sim only kunt aanvragen. Wanneer u een sim only abonnement afsluit dient u wel na te gaan of het toestel waarover u beschikt de simkaart ondersteunt of niet. Wanneer u vroeger wel een toestel heeft aangekocht in combinatie met een simkaart bestaat de kans immers dat deze over een simlock beschikt. Wanneer u nu een sim only abonnement bij een andere provider afsluit kan dat er voor zorgen dat uw simkaart in uw eerste mobiel telefoon niet meer zal werken.

Zoals u ziet zijn er dus verschillende voor- en nadelen verbonden aan gebruikmaken van een mobiel internet abonnement sim only. U moet dus altijd proberen om voor uzelf uit te maken of de nadelen opwegen tegen de voordelen. Is dat het geval, kies dan voor een sim only mobiel internet abonnement. Is dat niet het geval of heeft u ook nood aan een nieuw toestel, dan doet u er misschien wel beter aan om voor een pakket te kiezen.