magnify
Home Geen categorie Geruchten over de iPhone 6 van Apple
formats

Geruchten over de iPhone 6 van Apple

Gepubliceerd op 15 april 2014 door in Geen categorie

In het najaar van 2014 wordt de iPhone 6 met abonnement verwacht, als Apple zich aan het gebruikelijke schema houdt tenminste. Er gaan al veel geruchten rond over dit nieuwe toestel. Een van die geruchten is dat de iPhone 6 in twee grotere modellen zou worden uitgebracht. Er wordt op dit moment gesproken over een schermgrootte van tussen de 4,5 en 5-inch.

Een tweede iPhone?
Daarnaast zal er een tweede iPhone 6 op de markt worden gebracht met een schermgrootte van meer dan 5-inch. De ontwikkelingen daarvan bevinden zich nog in een vroeg stadium dus zekerheid is er niet. Andere berichten wezen erop dat er voor de iPhone 6 met een Retina+ IGZo scherm zal worden gewerkt gemaakt door Sharp. Hiermee kan het scherm van de iPhone 6 helderder, scherper en dunner worden uitgevoerd, dit zou een betere beeldkwaliteit leveren dan huidige beeldschermen in HD.

Een gebogen scherm?
Eerder werd nog beweerd dat de iPhone 6 een gebogen scherm zou krijgen, de laatste berichten spreken dit tegen. Er wordt nu gesproken over een beeldscherm dat gemaakt zou zijn uit saffierglas. Hiermee kan Apple goedkoper produceren dan met het Gorilla glas waar de iPhones nu van worden gemaakt. Apple zou nu al voldoende productiecapaciteit hebben voor de productie van zo’n 200 miljoen 5-inch beeldschermen.

Quad-core processoren?
Het is mogelijk dat Apple met de iPhone 6 de sprong maakt naar quad-core processoren. De 5S is voorzien van een 64-bits A7 processor en M7 co-processor, er wordt verwacht dat deze ontwikkeling naar de iPhone 6 wordt voortgezet. Apple zou voor de iPhone 6 het aantal megapixels van de camera willen vergroten. Diverse bronnen spreken over een 10-megapixelcamera met een f/1.8-diafragma met een dunner lensfilter. Verder zal de Touch ID-vingerafdrukscanner mogelijk worden uitgebreid. Apple brengt bij elke nieuwe versie van de iPhone ook een verbeterde iOS versie uit. De iPhone 6 zal naar verwachting voor iOS 8 komen.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments